Fredag den 27 december vill vi fira tillsammans med er. Skinkdubbeln fyller 50 år och vi har hyrt Lagerlunden på Stadshotellet för att fira detta.

Har du spelat tävlingen för många år sedan eller ska du spela i år? Är du en gammal medlem eller helt ny i tennisen? Skinkdubbeln passar alla då samtliga nivåer är välkomna och den bästa spelaren blir ihoplottad med den minst erfarne. Det är ett utmärkt tillfälle att träffa både nya och gamla tenniskompisar och samtidigt kanske bli något bättre på just dubbelspel. Läs mer om tävlingen Skinkdubbeln här

Förutom den sedvanliga tävlingen arrangerar vi år även en middag/klubbfest. Den 27 december har vi hyrt Lagerlunden på Stadshotellet och vi hoppas att just du kommer och firar med oss. Alla tennisvänner är välkomna med eller utan partner. Vi har 90 platser och det är först till kvarn som gäller. Uppläget är huvudrätt+efterrätt, välkomstdrink samt kaffe, kostnaden för detta är 400:-.

På denna middag kommer det att vara 18-års gräns men något liknande kommer att arrangeras i Strandbjörkshallen för juniorerna.

Anmäler till middagen sker här