TENNISGYMNASIUM
NIU

Växjö TS har bedrivit tennisgymnasium sedan 2001, inledningsvis i samarbete med Växjö Kommun men idag med ProCivitas Privata Gymnasium som partner.

ProCivitas erbjuder en helhetslösning för Dig som vill kunna utvecklas optimalt inom Din idrott. Du får möjlighet att träna din idrott tre pass i veckan. Träningen är förlagd till förmiddagar, detta för att ge Dig bästa möjliga återhämtning till Dina kvällspass med Din förening. Utbildningens uppbyggnad ger Dig möjlighet att utöva Din idrott under perfekta träningsförutsättningar och med meriterade och högutbildade tränare. Vi erbjuder både utomhus- och inomhusträning. På Arenastaden och dess nybyggda träningsanläggningar finns fantastiska möjligheter så som High Performance Center där Du i Din träning även kan möta och lära av andra elitidrottare.

Växjö TS och ProCivitas har sedan många år ett väl fungerande samarbete. Eleverna erbjuds träning tre gånger i veckan på schematid, fri tillgång till gym samt möjlighet att även träna i VTS ordinarie verksamhet under kvällstid. 2022/2023 går 11 elever programmet. Tränare för NIU är Robin Thour, Magnus Larsson & Pontus Kumlin.

Något som är unikt med lösningen Växjö TS + ProCivitas är närheten. Avståndet mellan skolan och Strandbjörkshallen är en hård förstaserve. Inom 1km från skolan och hallen finner du centrum, tågstation och allt du behöver. ProCivitas har riksintag.

Här finns bästa möjliga förutsättningar för att ta din skoltid och tennisspelande till nästa nivå. Välkomna till Växjö!

Kontaktpersoner

Calle Pihlblad
Calle PihlbladKontaktperson, Växjö TS
Robin Thour
Robin ThourAnsvarig tränare
Stefan Gustafsson
Stefan GustafssonKontaktperson, ProCivitas