SKINKDUBBELN

Skinkdubbeln 50 år!

I december spelas Skinkdubbeln för 50:e året i rad. Från starten 1969 tills nu hittas många kända namn bland vinnarna: Jonas Björkman, Magnus Larsson, Janne Gunnarsson, Peter Jihde och många fler profilstarka personligheter.

Hur funkar tävlingen?
Konceptet är enkelt! Vi riktar oss till samtliga tennisspelare i Växjö. Alla nivåer och åldrar är välkomna. Spelarna paras ihop till ett dubbelpar där den bäste spelar med den minst spelstarka. Sedan spelar man utifrån ett lottningsträd tills endast ett par återstår – årets vinnare.

I år vill vi slå rekord!
Vi siktar på ett högt deltagarmål, 256 spelare! Med hjälp av tidigare vinnare, gamla tennisstjärnor och andra profiler ska vi lyckas fylla detta startfält.

Idag är det över 100 spelare anmälda, vill du anmäla dig? Maila emil.holmgren@vaxjots.se så hjälper vi dig!

Välkomna!

Skinkdubbelfest!

2019 är 50:e året i oavbruten följd då Skinkdubbeln spelas. Detta vill vi fira storslaget tillsammans med medlemmar, gamla spelare från tävlingen samt andra tennisintresserade människor i Växjö.
Vi kommer att vara i Lagerlundens lokal på Elite Hotels Stadshotell. Fredag den 27 december bjuder vi in till fest och vi vill att just du kommer
– Huvudrätt och efterrätt
– Välkomstdrink
– Kaffe/té
Kostnaden för detta är 400:- och det är självkostnadspris. Observera att det finns begränsat antal platser, därför är det först till kvarn som gäller och vi har 90 platser att erbjuda.
Observera också att anmälan är bindande och du därför blir betalningsskyldig, dock så kan din plats säljas vidare ifall du av någon anledning inte kan gå.
Varmt välkomna till en trivsam klubbfest med Växjö Tennissällskap!
OBS! Enbart personer över 18 år, för yngre kommer en separat aktivitet arrangeras i Strandbjörkshallen