För den som vill planera sommaren i god tid kan vi redan nu meddela att det blir lite nytt upplägg gällande sommarens kurser och läger.

Sommartennisskola
Passar alla nivåer, framförallt för barn och vuxna som vill prova på tennis. Du spelar en timme om dagen där du blir placerad i en grupp tillsammans med spelare på liknande nivå som dig själv. Juniorerna blir schemalagda mellan 09:00-16:00, vuxna mellan 16:00-19:00.

Anmälan till sommartennisskola v.25 (måndag-torsdag) [LÄNK]
Anmälan till sommartennisskola v.26 (måndag-fredag) [LÄNK]

Sommarläger
Riktar sig mot spelare som redan finns i vår verksamhet (8-14 år). Fullsmetade dagar med massor av tennis, fysisk aktivitet och lekar. Vi bjuder på lunch och dagarna räknas hålla på mellan ca 09:00-15:00

Sommarlägret kommer arrangeras vecka 32 & 33, det finns 35 platser/vecka.

Anmälningslänkar publiceras senare under våren