Det är aldrig för sent att börja med tennis! Genom projektet ”Tennis på studs” får nybörjare 60+ lära sig spela tennis på ett enkelt och lustfyllt sätt.

Varje torsdag kl.11:00-13:00 i Strandbjörkshallen
Avgift: 50 kr, betalas på plats (inkluderar spel & ärtsoppa)
Utrustning: Går att låna på plats, ha idrottskläder och inomhusskor utan svart sula.

Hur fungerar det?

Vi spelar med något mindre racketar och en skumboll. Planen är lika stor som en badmintonplan och vi utgår från att spela dubbel. Enda regelskillnaden mot ”riktig” tennis är att bollen får studsa två gånger.

Tennis på Studs avslutas alltid med gemensam fika. Det är lika viktigt att vi umgås och trivs som tennisen i sig. Aktiviteten riktar sig mot alla som är 60 år+ och ingen tidigare erfarenhet av tennis är nödvändig, alla är lika välkomna!

Bernth Martinsson  är ansvarig för aktiviteten och kommer se till att alla får en bra start. Bernth är en mycket duktig, rutinerad samt positiv tränare med nära till skratt. Vi spelar mellan kl.11:00-12:00 och avslutar sedan med gemensam ärtsoppa med tillbehör.

Anmälan sker på något av följande vis:

  • Mail (info@vaxjots.se)
  • SMS (070-38 715 48)
  • MATCHi
  • Telefon (0470-197 42, vardagar mellan kl.10-12)

Har ni några frågor är ni varmt välkomna att höra av er till Emil Holmgren (070-3871548 / emil.holmgren@vaxjots.se).