Det är med stor glädje vi kan presentera ett starkt nyförvärv till personalstyrkan. Pontus Norberg ansluter från och med 1 augusti.

Pontus som är fostrad i föreningen har en lång tennisbakgrund. Som junior var han väldigt lovande innan en cykelolycka bromsade spelarkarriären. Som ledare har han tidigare haft tränarroller inom VTS men även i Tabergsdalen, Svenska Tennisförbundet samt rest med Johanna Larsson på WTA-touren. Nu senast kommer han från en roll som verksamhetsansvarig på Södra Climate Arena.

Pontus kommer att ansvara över shopen som Växjö Tennis AB tog över från och med 1 maj, denna har tidigare drivits i privat regi. Utöver detta kommer han arbeta som tränare och ha ett stort fokus på olika aktiviteter och resor.

– Det ska verkligen bli jätteroligt och spännande att komma tillbaka till Växjö TS igen. Häftigt att se hur klubben har vuxit och utvecklats de senaste åren. Jag ser verkligen fram emot att få vara en del av teamet och få vara med att vidareutveckla verksamheten, säger Pontus.

– Det känns fantastiskt att kunna välkomna Pontus hem till VTS igen. Vi är i en spännande fas som nyblivna shopägare, där tror jag Pontus kommer passa perfekt som ansvarig. Det är svårt att inte bli smittad av hans energi och entusiasm, säger Emil Holmgren, klubbchef i Växjö TS.

– Vi har ett redan innan ett väldigt starkt tränarteam men Pontus kommer vässa till det ytterligare, det ska bli grymt roligt att arbeta med honom igen, säger Calle Pihlblad, sportchef i Växjö TS.