Till sommartennisskolan är alla välkomna. Oavsett om det är dina första tennisslag eller om du tränar fem gånger i veckan hos oss hittar vi jämnstarka kompisar för alla. Du tränar en timme per dag måndag-fredag där vi tillsammans går igenom alla slag du stöter på i tennisen

Vi kommer att ha varierande teman varje dag, där du får möjlighet att förbättra samtliga delar av ditt tennisspelande. När veckan är slut har vi fördjupat oss i forehand, backhand, volley och serve. Vi delar in grupperna efter tidigare erfarenhet, vilket innebär att du alltid spelar med andra på liknande nivå som dig själv.

Efter din anmälan återkopplar vi med vilken tid du fått. Detta görs efter att anmälningstiden gått ut. Juniorgrupperna kommer att planeras mellan 10:00-16:00. Du spelar under samma tid hela veckan, totalt blir det fem tennispass.

Välkomna till sommartennisskolan!
Länk till anmälan [LÄNK]

Information:
NÄR: Vecka 24, 13 juni – 17 juni
VAR: Strandbjörket/Strandbjörkshallen
FÖR: Alla barn, oavsett tidigare erfarenhet
PRIS: 650:- /vecka, betalning via faktura, är man inte medlem i Växjö TS tillkommer en medlemsavgift på 350kr för juniorer
TRÄNARE: Calle Pihlblad, Gunnar Eriksson, Pontus Kumlin, David Lindahl, David Idehed, Emil Holmgren mfl.
ANMÄLAN: Via MATCHi, senast 29 maj
ÖVRIGT: Vi bjuder alla barn på T-shirt!