Växjö Tennissällskap har den stora glädjen att meddela att årets Veteran-SM i tennis avgörs i Växjö. Den 8-18 april kommer landets bästa veteranspelare göra upp om SM-plaketter i vad som brukar beskrivas som en tennisfest.

Tävlingen skulle ha spelats i februari men blev uppskjuten med anledning av restriktionerna som då gällde. Den tidigare arrangören hade inte möjlighet att hålla tävlingen på det nya datum som beslutats, därav föll arrangemanget till oss. Åldersklasserna från 30 till 60 år kommer att spelas i Växjö medan 65 år och äldre spelas på annan ort.

Alltså kommer klasserna; 30, 35, 40, 45, 50, 55 samt 60 att spelas i Växjö. I varje åldersklass finns; damsingel, herrsingel, damdubbel, herrdubbel samt mixeddubbel.

– Det känns fantastiskt roligt att få arrangera ett Veteran-SM. Vi har många duktiga veteraner i föreningen så självklart hoppas vi på att några medaljer stannar i Växjö. Vi beräknar att det kommer runt 300-400 spelare så det är en stor apparat men något vi ser fram emot väldigt mycket, säger Emil Holmgren, klubbchef i Växjö Tennissällskap.

Tydligare tidsplanering och länk till anmälan publiceras snarast möjligt.

Frågor:
Emil Holmgren
emil.holmgren@vaxjots.se