Den 9 maj vill vi göra en insats genom att röra på oss. Tillsammans med Wings For Life samlar vi in pengar för forskningen kring ryggmärgsskador. Alla anmälningsavgifter eller bidrag går direkt till forskningen och gör en stor skillnad i arbetet framåt. Vi har satt upp ett mål på 10 000:-, låt oss klara det tillsammans!

Du kan bidra på två sätt:

  • Följ med oss och spring! Den 9 maj arrangeras ett virtuellt lopp. Över 100 000 personer över hela världen springer samtidigt. I appen ”Wings for Life” blir du jagad av en virtuell bil, målet är att hinna gå/springa/rulla så långt som möjligt innan bilen fångar en. Det finns inga krav på distanser, många ser bara möjligheten till en skön promenad i gott sällskap. Man kan vara med varifrån man vill, men alla VTS:are som vill springer i Strandbjörket tillsammans. Anmälningsavgiften kostar 200kr och går oavkortat till WFL
    OBS! WFL godtar enbart anmälningar från personer som är 18 år eller äldre. Om du är junior och vill vara med, kolla först med dina föräldrar så du har deras godkännande.  Gör sedan en donation på 200kr, ange ditt namn vid anmälan och följ med och spring!
  • Ge en valfri donation till Wings For Life via Växjö TS-laget

Vill du vara med? Oavsett om du vill springa eller göra en donation, skapa en användare på ”Wings For Life” och anslut till laget ”Växjö TS”. Aktiviteten sker utomhus och med avstånd till varandra.

Länk till Växjö TS lagsida på Wings for Life

Har du några frågor? Kontakta Emil Holmgren (emil.holmgren@vaxjots.se / 070-38 715 48)

Hampus Linder-Olofsson
Hampus Linder-OlofssonProfessionell rullstolstennisspelare, rankad 114 i världen

”Denna satsning betyder mycket för mig som ryggmärgsskadad. Det ska bli väldigt roligt att samla in pengar tillsammans med min förening, bidragen gör verkligen skillnad.”
Niclas Rodhborn
Niclas RodhbornTidigare landslagsspelare i rullstolstennis & ambassadör för Wings for Life
”Wings For Life har betytt enormt mycket för forskningen att få ryggmärgsskadade att en dag kunna gå igen. Senaste året samlades över sex miljoner euro ihop till forskningen vilket gör stor skillnad.”