Växjö Tennissällskap har den stora glädjen att presentera en ny huvudsponsor. Vida går under 2021 och aktiverar sig bland annat genom projektet Tennisbussen.

– Att gå in och sponsra Växjö Tennissällskap känns kul. Det är en gammal, stabil förening som fostrat många duktiga tennisspelare. De har ett stort engagemang och jobbar aktivt för att tennis skall kunna spelas av alla oavsett bakgrund. Att man tar sitt sociala ansvar är viktigt för oss på Vida och ligger som grund för vilka föreningar vi väljer att sponsra, säger Joanna Kron, informationsansvarig hos Vida.

– Det känns fantastiskt roligt att få in Vida som huvudsponsor, framförallt i dessa tider. Det visar att vi gör något bra. Tennisbussen har varit en stor succé sedan introduktionen för ett år sen och att vi får in Vida som sponsor till projektet betyder jättemycket, säger Emil Holmgren, klubbchef hos Växjö Tennissällskap.

Vida är en global leverantör av förädlade produkter från hållbar svensk skog. Koncernen har ca 1 250 anställda på 22 produktionsanläggningar varav 12 sågverk. Industrierna är strategiskt belägna nära skogsägarna i Småland, Skåne och Västra Götaland. Produktionen är i huvudsak inriktad på konstruktionsvirke för en rad olika marknader. 75 procent av Vidas sågade trävaror exporteras till Europa, USA, Australien, Afrika och Asien. Verksamheten omfattar även emballagetillverkning, strö- och pelletstillverkning, biobränslehandel och hustillverkning.

Länk till Vida