Det är väldigt glädjande att se så många VTS:are vara igång och tävla just nu. Nedan följer en sammanställning av resultat från den senaste månaden

C-4 Outdoor Open 24-30 augusti
Kristianstads utomhustävling spelas på hardcourt vilket lockade många spelare. PS15-klassen står ut som extra lyckad med VTS-ögon då tre av fyra spelare i semifinal har hemmabas i Strandbjörkshallen. Rasmus Holmström gick hela vägen och besegrade Mathias Harder i finalen. Kenan Alisic och Isaac Tusek nådde semifinal.

I PS13A nådde William Holmström final.

 

LM Utomhus, Småland/Blekinge, Kalmar
Tävlingen som tidigare avgjorts i Växjö är flyttad till Kalmar från i år. Trots detta hittade vi många av våra i lottningarna, kul!

Marcus Björkqvist gick hela vägen i PS12A, William Holmström nådde semifinal. I PS14 nådde både Kenan Alisic och Isaac Tusek semifinal. Agnes Lagerqvist kom till semifinal i FS12A.

Isabel Petri Bere vann FS15-18 där finalen mot Felicia Dervå var en riktig rysare.

I dubbel vann Isabel tillsammans med AnaTilde Windborg FD15-18, i samma klass kom Amalia Bengtsson och Wilma Widing till semifinal.

I PD15-18 kom Rasmus Holmström tillsammans med Gabriel Handy till semifinal. Marcus Björkqvist och William Holmström testade att spela PD14 och kom till semifinal.

 

SvTF Syds Regionsrace 2020
Isabel Petri Bere imponerade stort i regionens slutspel. Isabel släppte endast åtta games på tre matcher och stod som slutsegrarinna i FS18.

 

Tabergsdalen Cup 2020
Tabergs tävling lockade precis som vanligt många Växjö-spelare. Marcus Björkqvist kom till semifinal i PS12A, Agnes Lagerqvist blev finalist i F12A

 

Herbert Eliasson Cup
I helgen spelades tävlingen i Oskarshamn och det blev många pokaler hem till Växjö. Agnes Lagerqvist imponerade stort och vann både FS11A och FS13B. I 13-års finalen mötte Agnes klubbkompisen Ella Constantien. Annie Beving vann FS11C och Isak Ungsten nådde final i PS11A. Aron Crus spelade stabilt och vann PS13 övertygande!