Renoveringen i Strandbjörkshallen är i full gång och som ni säkert alla har sett händer det nya saker nästan varje dag som går, men för att vi snabbare ska bli klara med alla pågående projekt önskar vi hjälp med diverse saker av er medlemmar.

Lördagen den 26 september tänker vi ha en aktivitetsdag där vi startar med att vi tillsammans hjälps åt med olika arbetsuppgifter mellan kl.10-15. Efter en dags slit bjuder klubben på padel/tennis och mat och dryck.

Vi tänker fokusera på uppgifterna nedan så fundera över vad ni kan hjälpa till med och vänligen ge oss besked om ert val genom att maila info@vaxjots.se alternativt skriv på lista som kommer att finnas på hallen. Vi får då avsevärt lättare att på alla sätt planera för dagen.

Arbetsuppgifter utomhus:

  • Fixa grusbana (bana 3) (5 pers)
  • Klippa häckar, rensa buskar vid grusbanorna (4 pers)
  • Ta bort klotter på väggar på fasaden (3 pers)
  • Putsa glasväggarna på padelbanor (4 pers)

Arbetsuppgifter inomhus:

  • Rengöra golv plus slipa och måla väggarna i aktivitetsrummet (8-10 pers)
  • Städa B-läktaren (8 pers)
  • Städa omklädningsrummen (4 pers)
  • Städa kanterna vid tennisbanorna (4 pers)

 

Vi är tacksamma om så många som möjligt kan vara med under denna dag för ju fler vi är som hjälps åt desto snabbare går det. Om ni har spadar och eller ett släp att låna ut, hade det varit toppen.   Vi behöver några bilar med släp för att köra ”grönsaker” och grus till tippen. Om ni har bil med släp och kan ta med dem vore det förnämligt. Ange detta på er anmälan.

Var snälla och meddela om ni kan närvara under denna dag antingen genom maila info@vaxjots.se eller genom att skriva upp er på affischen som sitter uppsatt i hallen.

Bästa tennishälsningar
Styrelsen i Växjö Tennissällskap