Vi har kastat om vår aktivitetsplanering med anledning av COVID-19. Det kommer vara ett stort fokus på interna aktiviteter där vi begränsar antalet deltagare. Vi hoppas att vi lyckas arrangera något för alla, oavsett nivå.

 

DubbelBubbel – 16 maj

Vi delar upp DubbelBubbel på juniorer och seniorer, men syftet är gemensamt. Spela massvis av dubbelmatcher och förhoppningsvis hitta nya tenniskompisar. Anmälan sker enskilt och vi sätter ihop paren med målet att få så jämna par som möjligt. Alla går vidare till slutspel, antingen A eller B, och är alla är således garanterade flertalet matcher.
Anmälan senior, kl.09:30-13:00 [LÄNK]
Anmälan junior, kl.12:30-16:00 [LÄNK]


Mini, midi och maxiträff – 16 & 17 maj

Alla spelare 5-10 år är hjärtligt välkommen till en minitennisträff lördagen den 16 maj. Ett perfekt tillfälle att träffa nya kompisar och spela massor av tennis och andra roliga aktiviteter.

Anmälan minitennis (5-8 år) 16 maj [LÄNK]
Anmälan miditennis (8-10 år) 16 maj [LÄNK]
Anmälan maxitennis (10-14 år) 17 maj [LÄNK]


Lördagsträff U13 – 23 maj

Lördagsträff är en ny aktivitet för våren och riktar sig mot midispelare och matchskola som kommit en bit med sin tennis och börjat spela matcher. Har du frågor kring lördagsträff eller är nyfiken? Kontakta Calle Pihlblad [LÄNK]

Anmälan [LÄNK]


Lördagsträff över 12år – 23 maj

För tävlingsspelare
Anmälan [LÄNK]


Lokala Strandbjörksspelen – 29-31 maj

Ordinarie Strandbjörksspelen är inställt, men vi arrangerar en lokal version, enbart för Växjö-spelare. Det finns bara tre klasser; Seniorsingel, juniorsingel och Matchskolesingeln. Klasserna delas sedan upp via tennisrating, de som saknar rating sätter tävlingsledningen en rating på. Samtliga deltagare sorteras sedan in i A-B-C lottning och får således så jämna matcher som möjligt.

Anmälan via Tournament Planner [LÄNK]
Anmälan via mail [LÄNK]


Sommarläger v.25 – 15-18 juni

Sommarlägret riktar sig mot ALLA juniorer som redan finns i verksamheten. Vi startar dagarna med gemensamma aktiviteter innan vi delar upp oss i nivåbaserade grupper och tränar tennis. Under dagen blir det även andra aktiviteter så som hinderbanor, lek, fotboll, bad och annat kul

Anmälan [LÄNK]


Sommartennisskola V.26 – 22-26 juni

Till sommartennisskolan är alla välkomna. Oavsett om det är dina första tennisslag eller om du tränar två gånger i veckan hos oss hittar vi jämnstarka kompisar för alla. Du tränar en timme per dag måndag-fredag där vi tillsammans går igenom alla slag du stöter på i tennisen

Läs mer och anmälan [LÄNK]


Sommarkurs vuxen – V.25 & V.26

Sommartennisskolan är det perfekta tillfället att fördjupa dina tenniskunskaper, eller testa forehand och backhand för första gången!

Anmälan V.25 [LÄNK]
Anmälan V.26 [LÄNK]