Det är oroliga tider, men det är viktigt att vi fortsätter röra på oss för att hålla oss friskare. Tennis är en tacksam idrott då du alltid kan ha fysisk distans och det passar ju extra bra just nu.

Strötider

Vi erbjuder därför alla att boka strötider i Strandbjörkshallen för 50kr/h, mellan 07:00-16:00 under vardagar (mån-fre). Sitter du hemma och jobbar? Spela en timme tennis på lunchen! Bollar finns att låna i receptionen, racketar finns att hyra. Samtliga bokningar sker via MATCHi, är du osäker når du receptionen på 0470-197 42. Erbjudandet gäller under hela april månad.

Extra vuxenkurser

Vi erbjuder dessutom extra tränarledd verksamhet för vuxna. Vi startar v.16 upp tre nya vuxengrupper i en termin som pågår under fem veckor (tom v.20). Kostnaden för detta är 900:-. I varje grupp är det fyra spelare tillsammans med en tränare. Anmälan sker här.

Tisdagar 12:00-13:00
Onsdagar 11:00-12:00
Fredagar 12:00-13:00

Har du frågor? Maila info@vaxjots.se så hjälper vi dig med dina funderingar!