Det är många som går på knäna just nu. Tillsammans för Växjö är ett initiativ som vill stödja Växjös restauranger genom att köpa presentkort som sedan delas ut till hårt arbetande i sjukvården.

Växjö TS vill hjälpa till och säljer därför 100st lotter á 100kr. För att delta, swisha 100kr till 070-3871548, för 100kr får du en lott, för 200kr får du två lotter, och så vidare. Swishar du in som nr36 får du lottnummer 36 när vi sedan ska dra vinnare.

Utlottningen av priser sker på fredag 27 mars kl.18:00 eller så snart som samtliga lotter är sålda.

Hela summan (10 000kr) går oavkortat till Tillsammans för Växjö, som sedan köper presentkort på lunchrestauranger för hela summan. Presentkorten delas sedan ut till vårdpersonal i Växjö.

Priser i lotteriet:

 • Privatlektion med Fredrik ”Fidde” Rosengren
  Fidde är idag tränare till Karen Kchachanov, rankad 15 i världen. Nu får du möjligheten att få en tennistimme där du kommer få massvis av tips och saker att träna vidare på.
  Lektionen sker i Strandbjörkshallen och ska användas inom 365 dagar.
 • Privatlektion med Janne Gunnarsson
  Janne har som bäst varit rankad 25:a i världen och arbetar idag som tränare både i Sverige och internationellt. Nu har du chansen att spela en timme med honom där du får med dig massor av tips för att förbättra din tennis. Lektionen sker i Strandbjörkshallen och ska användas inom 365 dagar.
 • Tre padel/tennistider
  Klippkort laddat med tre tider som kan användas för både tennis och padel. Kortet är giltigt 365 dagar från utfärdandedatum.
 • Fri deltagaravgift till sommartennis
  Vi arrangerar sommartennisläger v.25, v.26 samt v.32. Här vinner du fritt deltagande till någon av veckorna, välkommen!
 • Tre bollrör från Tretorn
  Den bästa tennisbollen på marknaden enligt många. Tre rör kan bli dina!