Under de två senaste helgerna har KKS-Cupen spelats i Strandbjörkshallen. En uppskattad tävling av många då varje klass avgörs på en dag och alla är garanterade minst två matcher.

Första lördagen spelades 10-års klasserna. Agnes Lagerqvist spelade väldigt bra och vann FS10 för andra året i rad. I PS10 kom Isak Ungsten på en tredjeplats medan Hugo Linnér slutade fyra.

På söndagen avgjordes 12-åringarnas tävling och även här fick vi dela ut pris till Växjö-spelare. Aron Crus vann PS12A där han i finalen vann över klubbkompisen Johannes Martin. Agnes Lagerqvist spelade bra även i 12-årsklassen och slutade på en tredje plats.

Andra helgen inleddes med 14-åringar och även här fick vi sen en VTS:are som segrare. Kenan Alisic gjorde en kanontävling och vann i finalen över duktiga Birk Arwedahl i två raka set. I FS14 gjorde Adna Hadzajlic även hon en väldigt bra tävling och slutade på en tredje plats.

Tävlingen avslutades med 16-åringarna där Kenan kom på en tredje plats.

Bra jobbat allihopa som var med och spelade!

Resultat/lottningar