Hoppas ni haft en bra sommar och hunnit med en timme tennis eller två. En  brittisk studie  visar faktiskt att tennis är den idrott som är bäst för vår hälsa, av alla motionsformer. Kort och gott, grattis till valet att spela tennis!
Är du redo för höstens tennis? Nu är det dags att anmäla sig till kurser och tävlingar- för nybörjare och proffs, ung eller gammal! Vi har massor av olika kurser och evenemang att delta på:

Sommartennisskola vecka 32 & 33

Vi fortsätter vår populära sommartennisskola under augusti och hoppas att se så många som möjligt där. Vi har kurser för alla, oavsett om du är nybörjare eller erfaren, ung eller gammal. Kostnaden är 500:- för juniorer och 800:- för vuxna. I detta ingår fem timmar tennis med utbildade tränare. Sista anmälan är 29 juli för vecka 32 och 1 augusti för vecka 33.

Höstens kurser

Vi har även lagt ut anmälan för höstens kurser, för att underlätta planeringen för oss tar vi gärna emot er anmälan så tidigt som möjligt. Vi har även släppt ett nytt styrdokument i form av foldern  ”Spela tennis”. Här kan du läsa mer om vår juniorverksamhet. Vi rekommenderar alla föräldrar att läsa igenom denna folder inför höstterminen. Länkar till respektive kurser finns nedan.

Vuxenkurser

Förra året hade vi över 100 deltagare i våra vuxenkurser. Här finns grupper för dig som aldrig hållit i ett racket innan eller för dig som redan håller en hög spelnivå. Vi kan tipsa alla föräldrar som har barn i verksamheten att gå en nybörjarkurs, det är väldigt uppskattat från tidigare deltagare att kunna spela med sina barn på helger exempelvis.
Vi har inför hösten två olika kurser, dels den ”vanliga” där grupperna planeras mellan kl.17-21måndag-torsdag, men även en kurs där du spelar mellan kl.21-22 för ett billigare pris. Länkar till båda kurserna finns nedan

Växjömästerskapet

Den klassiska tävlingen där alla kan delta. Vi har klasser från 10 år till 55+. Perfekt som första tävling eller för att träffa nya intressanta tennismänniskor från Växjö-området. Sista anmälningsdatum är 11 augusti för juniorklasserna som spelas 19-22 augusti, och 18 augusti för seniorklasserna som spelas 26-30 augusti. Läs mer här

VTS Marknadskommitté

I juni skapades en marknadskomitté för Växjö TS där målet är att förbättra samt bredda sponsorarbetet i föreningen. Just nu består gruppen av Emil Holmgren (sammankallande), Richard Ohlin (styrelseledamot), Zlatko Tusek samt Andreas Jönsson.
Nu söker vi tjejer/kvinnor som kan förstärka gruppen och hjälpa till framåt med arbetet! Är du intresserad eller vill du veta mer vad det innebär? Vänligen hör av dig till emil.holmgren@vaxjots.se
Har ni några frågor eller funderingar får ni gärna höra av er via mail. Eftersom vi fortfarande är i semestertider så svarar vi så snart vi kan.
Ha en fortsatt härlig sommar, med eller utan tennis!

Vänliga hälsningar,