Det sprakar om tennisen i Växjö. Vi är 520 personer i kursverksamheten när terminen startar. Detta är fantastiskt roligt men det kommer även med utmaningar givetvis. Vi har försökt att tillgodose allas önskemål om tider och spelkompisar, och hoppas att vi har ett schema som du är nöjd med. Det är i stora drag samma schema som under hösten med några justeringar med anledning av avhopp eller andra önskemål.

(Följ oss gärna på sociala medier, klicka här för Facebook och här för Instagram

Terminstider
Terminen startar på måndag 10 januari och slutar 8 maj (vecka 18) för vuxenkurs och söndag 12 juni (vecka 23) för juniorer

Lov & uppehåll
Den ordinarie träningen tar paus under sportlovet (vecka 8), påsklovet (vecka 15) samt under Strandbjörksspelen (vecka 20). Träningen bedrivs som vanligt under annandag påsk (18 april), 1:a maj, kristihimmelsfärdsdag (26 maj) samt nationaldagen (6 juni).

Antal tillfällen/vecka
Om din tid inte fungerar kan du maila in till oss (info@vaxjots.se) så ringer vi upp er för att försöka hitta en ny tid. Dock är grupperna väldigt fulla vilket gör att flyttar kommer bli svåra att genomföra, vi ber er därför att verkligen försöka lösa den tid ni blivit tilldelade. Det var många som ville ändra sin anmälan inför vårterminen med fler antal pass/vecka. I många fall har detta tyvärr inte gått att lösa då grupperna är väldigt fulla.

Morgonträning
För spelare i matchskola och tävlingsgrupp finns möjlighet till drop-in träning på tisdagar och fredagar. Ledare är Calle Pihlblad och Emil Holmgren. Kostnaden är 60kr/h och detta faktureras i efterhand.

Tisdagar 06:00-07:00
Fredagar 06:00-07:30

Fakturering & avhopp
För dig som är ny inför vårterminen har du vid anmälan godkänt att eventuella avhopp ska ske senast en vecka efter din första träning. Avhopp ska alltså ske senast den 23 januari. Fakturan mailas sedan ut den 24 januari till samtliga som inte meddelat att man vill hoppa av.

Det är ett krav att vara medlem i Växjö TS om man deltar i någon kurs, därför läggs medlemsavgiften för 2021 på fakturan om du inte idag redan är medlem. Kostnaden är 300 kr för junior, 450 kr för senior och 750 kr för familjemedlemskap.

Det finns möjlighet att delbetala kursavgiften för familjer med många deltagare, maila faktura@vaxjots.se för mer information.

Återbetalning av kursavgift
Delar av terminsavgiften kan betalas tillbaka om man ådragit sig en skada under pågående termin. Summan på återbetalningen beräknas utifrån det datum som skadan meddelas till kansliet. Läkarintyg måste uppvisas. Vi kan inte garantera samma plats när du är tillbaka efter skadan. Vill man ha kvar sin plats måste man betala terminsavgiften som vanligt.

Föräldramöten
Vi arbetar just nu fram en helt ny föräldrautbildning, vi siktar på att ha uppstart i mitten av februari i form av föräldramöten.

Kontaktvägar
Generella frågor:                   info@vaxjots.se
Kursfrågor:                              calle.pihlblad@vaxjots.se
Föreningsfrågor:                    emil.holmgren@vaxjots.se
Fakturafrågor:                        faktura@vaxjots.se
Sjukfrånvaro:                           Mail till berörd tränare

Varmt välkommen till en fartfylld vårtermin!

Hälsar
Växjö Tennissällskap