Höstterminen lider mot sitt slut. Vuxenkurserna slutar den 12 december och juniorkurserna den 21 december. Det är ingen nyanmälan inför vårterminen, om vi inte hör något fortsätter du därför i samma grupp och på samma tid till vårterminen. Däremot har alla självklart möjligheten att avbryta sin kurs, alternativt önska fler träningstillfällen, eller ta bort något tillfälle. Just nu är grupperna väldigt fulla, vilket kan göra det svårt att uppfylla önskningar om fler träningstillfällen/vecka.

Detta vill vi veta så snart som möjligt, men senast den 10 december. Du anmäler din förändring/avhopp via formuläret HÄR.

Vårterminen startar igång igen den 10 januari 2022. Vuxenkurserna pågår sedan i 15 veckor medan juniorkurserna pågår i 20 veckor.

Har ni några frågor är ni varmt välkomna att höra av er till Calle Pihlblad (calle.pihlblad@vaxjots.se)