Växjö Tennissällskap är väldigt glada över att presentera ytterligare en huvudsponsor, varmt välkomna Nordlo Växjö & Ljungby!

– Fantastiskt roligt! Med hjälp av Nordlo fortsätter utvecklingen av Strandbjörkshallen och IT-utvecklingen så vi står väl rustade inför framtiden. Det är en engagerad huvudsponsor som kommer in och vi ser verkligen fram emot att skapa roliga aktiviteter tillsammans i framtiden, säger Emil Holmgren, klubbchef i Växjö Tennissällskap.

Åse Thuveson, försäljningschef på Nordlo Växjö & Ljungby, kommenterar samarbetet:
– Vi är så stolta och glada över att ha ingått partnerskap med Växjö TS. En fin bevarad pärla i vårt stolta tennisrike. De bedriver en bred verksamhet riktad mot ung som gammal, nybörjare till elit och är nu redo att möta framtidens krav och önskemål. Det ligger helt i tiden med vad vi på Nordlo Växjö & Ljungby står för. Som IT-partner till Växjö TS får vi vara med och bidra till denna utveckling. Vår ambition är att vi skall finnas där för er och att ni har en väl fungerande IT-miljö nu och i framtiden. Vi vill och skall vara en trygg IT-partner som gör det möjligt för er att fokusera fullt ut på er kärnverksamhet.

Om Nordlo
Nordlo är en IT- och digitaliseringspartner i Norden, som med stark lokal närhet till kundens verksamhet genom lokala entreprenörer, levererar högkvalitativa lösningar inom molntjänster, infrastruktur och digitalisering.